Testimonial Categories: Happy Clients

M.P.

„ Zauvijek ću biti zahvalna Nurki za pomoć koju mi je pružila. Od stidljive, preplašene i istraumirane djevojke pretvorila sam se (a ona kaže da sam ustvari to uvijek i bila)- u hrabru i smionu ženu“.

 

 

J.M.

„Odlazak psihologu me je preporodio. Lakše je kada neko objektivno sagleda vaš problem i pomogne vam da dođete do rješenja.  Nurka je nasmijana, strpljiva, puna saosjećanja i uvijek tu za mene.  Nije nametala svoje mišljenje, nego je mene motivisala na promjenu.  Od srca joj hvala na svemu“. J

 

 

B.DŽ.

„Kada sam konačno skupio hrabrosti da kontaktiram psihologa za pomoć, bio sam jako nervozan i nisam znao šta mogu da očekujem. Plašio sam se osude i nerazumijevanja.  Iz ove perspektive mogu da kažem da sam uradio veliki korak za svoju budućnost. Već se puno bolje osjećam- ali rad na sebi je proces koji dugo traje. Nurka je divan i strpljiv psiholog i siguran sam da vam može pomoći sa problemima koji vas tište. Topla preporuka za nju “!

 

 

A.I.

„Nurka mi je puno pomogla u procesu adaptacije na novu okolinu. Usljed ratnih okolnosti, morala sam napustiti svoju zemlju. Došla sam u stranu zemlju bez ičega, bez poznavanja jezika, bez prijatelja i bez porodice.  Svakog dana sam plakala i željela da se vratim kući. Nisam željela biti tu. Uz Nurkinu pomoć sam uspjela prilagoditi se na novonastalu situaciju i pronaći sreću u sadašnjem životu. Najvažnije je da sam shvatila da nema čarobnog načina da se stvari poprave- mi smo odgovorni za naš život“.